Donetsk og Luhansk

The war claimed at least 31000 lives while over 25 million civilians were either internally or externally displaced hundreds of thousands of them taking refuge and being granted Russian citizenship. Donetsk and Lugansk refused to recognise the new government and proclaimed their independence from Ukraine.


Bv7i6bdkpxssym

In response Kiev launched a military operation.

. We would like to show you a description here but the site wont allow us. Stoltenberg påpekte at det ikke var noen tvil om at Donetsk og Luhansk er en del av Ukraina innenfor internasjonalt anerkjente grenser. Anerkjennelsen av de to områdene som selvstendige fra russisk side betyr at Minsk-avtalen fra.

I en TV-sendt tale til det russiske folk bekrefter president Vladimir Putin at Russland anerkjenner to utbryterregioner i Øst-Ukraina som uavhengige. Utenriksminister Anniken Huitfeldt sier at Norge fordømmer den russiske beslutningen om å. Kjøp digital tilgang her.

Det vil også være i brudd med internasjonal lov og i brudd med Minsk-avtalen og det vil bli vanskeligere å finne en politisk løsning innenfor Minsk-avtalen la Stoltenberg til. Over 14000 mennesker er drept og store deler av det som tidligere var Ukrainas viktigste industriregion ligger i grus. Luego de que el presidente de Rusia Vladímir Putin anunciara que el país reconoce la independencia de las repúblicas de Donetsk y Lugansk del.

Russland anerkjenner Luhansk og Donetsk som uavhengige stater. Verden Norge fordømmer Russlands anerkjennelse av Luhansk og Donetsk som selvstendige stater. Vi er klare til å reagere som en sterk samlet front i tilfelle han skulle bestemme seg for å gjøre det.

Nato-sjef Jens Stoltenberg tar til Twitter for å kommentere Russlands anerkjennelse av Donetsk og Luhansk. EU har advart om at de vil innføre sanksjoner uten. Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre.

Stian Lysberg Solum NTB Norge vil fordømme russisk anerkjennelse av Luhansk og Donetsk som selvstendige stater. Vi ber president Putin respektere folkeretten og Minsk-avtalene og venter at han ikke anerkjenner Donetsk og Luhansk som uavhengige regioner sa Borrell etter et møte med EUs utenriksministre i Brussel. Luhansk og Donetsk har siden 2014 vært kontrollert av russiskstøttede separatister som i snart åtte år har ligget i krig med ukrainske regjeringsstyrker.

Utenriksminister Anniken Huitfeldt Ap og Norge fordømmer Russlands anerkjennelse av opprørerkontrollerte områder i Øst-Ukraina som uavhengigeFoto.


Q6psrsidldg5m


Kremlin Asks Kiev To Fulfil Referendum Results In Luhansk And Donetsk Nationalia


Dqcm2gvvprrvjm


Ukraine Rebels Hold Referendums In Donetsk And Luhansk Bbc News


Dicnlgm6o35asm


Vxyqrlw5tkuvrm


Zilkth7cx5zcmm


5ipr1ztcomyvzm


Zilkth7cx5zcmm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel